Október

Dátum: 2020-10-07
Időpont: szerda, 09:00-13:00
Helyszín: Budaörs
Homiletika: Barcsik Zoltán - 5Móz 30,16-20

- Barcsik Zoltán iktatása , Isten gazdag áldását kívánjuk. https://www.evangelikus.hu/kettos-unnepre-hivtak-nagyborzsonyi-gyulekezetben

- köszönöm, hogy időben megérkeztek a hittan bevallások. Bármilyen módosítás esetén, amit azután jóvá kell hagynom, szeretnék kérni egy e-mailt annak rövid leírásával. Kérlek, a címzettek közé Kósa-Hulej Klaudiát is vegyétek be. Így sokkal gyorsabb az ezzel kapcsolatos ügyintézés.

- an akitől már megérkezett, de kérem, hogy a héten mindenki juttassa el a 2019-es zárszámadásának aláírt példányát. Akitől még van nálam egyházközségi példány, annak eljuttatom ezeket.

- 2020. szeptember 9-én megtartottuk a megyei presbitérium ülését, amelyben egy megyei éves munkaterv is elfogadásra került. A honlapra ez a héten felkerül. 2020. november 4-én szerdán, 18:30-kor tartjuk őszi közgyűlésünket, kérjük írjátok be a naptárba. Az online "részvétel" lehetőségét is biztosítjuk.

- 2020. november 7-én, szombaton így egy megyei ifi kirándulás van betervezve

- bármilyen akadályoztatás lépne fel a szolgálatokban, kérlek tájékoztassatok, igyekszünk segíteni. 

 

-  

Napi ige

A szétszóródottakat összegyûjtöm, dicsõvé és hírnevessé teszem õket az egész földön, ahol gyalázták õket. (Zof 3,19b)

Amikor együtt voltak, megkérdezték tõle: Uram, nem ebben az idõben állítod helyre Izráel országát? Így válaszolt nekik: Nem a ti dolgotok, hogy olyan idõkrõl és alkalmakról tudjatok, amelyeket az Atya a maga hatalmába helyezett. Ellenben erõt kaptok, amikor eljön hozzátok a Szentlélek, és tanúim lesztek... (ApCsel 1,6?8)